6 april: Sunfire + Rosine Bluegrass Family

Op zaterdag 6 april om 21.00 uur spelen Sunfire + Rosine Bluegrasss Family in de Piek in Vlissingen. Western Folk – een energieke rauwe mix van Folk, Americana, Country, Bluegrass, Roots en Rock

De band Sunfire is voor velen misschien wel het best bewaarde muzikale geheim van Nederland tot nu toe, want ze hebben de afgelopen tijd aardig furore gemaakt door heel Europa. En hebben daarbij letterlijk en figuurlijk al heel wat stof doen opwaaien.

Tot buiten de grenzen van Nederland staan ze bekend om hun eigen en vernieuwende Western Folk stijl. Een smakelijke mix van stevige Americana, Folk, Country, Bluegrass, Roots en Rock. De nummers zijn voornamelijk uptempo en worden afgewisseld met meeslepende verhalen. Live is Sunfire van grote klasse, geheel gekleed volgens de laatste western mode anno negentiende eeuw. Een lust voor het oog en het oor.

“Whoever doesn’t get a kick out of this is brain dead.” aldus Folk Magazine.

Naast de optredens in poppodia en Europese festivals gaat Sunfire ongetwijfeld ook de theaters veroveren met het muzikale theater-spektakel ‘Tales of the Old West’.

De vaste line-up van Sunfire bestaat uit Satria Karsono (lead vocals, banjo, guitar), Sophie Zaaijer (violin, vocals), Berend de Vries (guitar, vocals), Jeroen van Leeuwen (drums, vocals) and Michel Beeckman (bass, vocals).

Zeeland is weer een musicerende familie rijker: Rosine Bluegrass Family uit Middelburg. Ze maken ‘bluegrass’, een Amerikaanse muziekstijl met veel snaarinstrumenten en meerstemmige zang. Ze doen dat nog geen twee jaar samen.

Entree voorverkoop €12,- | Entree aan de deur €15,-

Dit concert word mede mogelijk gemaakt door Stichting Oorlogsjaren in verband met Vlissingen 1572

Lees meer over Vlissingen 1572

Programma 2024

Het programma voor de komende editie van Vlissingen 1572 is bekend. Op zaterdag 6 april bruist de binnenstad van Vlissingen van de

Drie muzikale straatacts te zien

Op de valreep zijn er nog een aantal mooie muzikale straatacts bij gekomen. Geniet lekker van al het moois dat deze drie