Drie muzikale straatacts te zien

Op de valreep zijn er nog een aantal mooie muzikale straatacts bij gekomen. Geniet lekker van al het moois dat deze drie muzikanten ten gehore brengen.

Luc VaesenDe Marskramer

Reeds in 1225 trokken ze door heel Europa: Marskramers, warenmannen, venters. Met sterke verhalen sleten zij hun handelswaar, niet altijd van onberispelijke kwaliteit, in dorpen en steden. Met humor en hilariteit, met muziek en liederen uit alle streken, van alle tijden. Muzikale, theatrale walkact met ingebouwde geluidsinstallatie.

Ben Jur Eenmansorkest

Gewapend met zijn strijdwagen, voorzien van drums, de nodige toeters en bellen, zijn gitaar, mondharmonica’s, zijn zeer krachtige stem en tomeloze energie heeft straatmuzikant Ben Jur – eenmansorkest al op menig feest, festival of braderie hoge ogen gegooid. Met zijn zelfgeschreven cabareteske liedjes heeft hij vele harten veroverd. Onderwerpen uit het dagelijks leven, die met een knipoog worden gebracht door het spelen met taal, rijm en dubbelzinnigheden.

AERDRIJKMiddeleeuwse Troubadour

Gepassioneerd, origineel en vrolijk weet Roeland Aerden met zijn muzikale aanwezigheid elk evenement om te vormen tot een sfeervolle belevenis. Met zijn jarenlange ervaring voelt hij goed aan wat er leeft bij de aanwezige gasten en hoe hij daar een muzikale draai aan kan geven. Alle acts van Roeland zijn akoestisch en mobiel. Zonder zich op te dringen maakt hij speels contact met zijn toehoorders. Dankzij zijn onuitputtelijke repertoire kan hij creatief omgaan met veranderende situaties of de wensen van de aanwezigen. Zijn akoestische muziek overstemt nooit het samenzijn. Het geluidsniveau is op afstand plezierig en dichtbij prettig aanwezig.

Lees meer over Vlissingen 1572

Programma 2024

Het programma voor de komende editie van Vlissingen 1572 is bekend. Op zaterdag 6 april bruist de binnenstad van Vlissingen van de

Kom meezingen en luisteren naar Onder NAP

Onder NAP is een band die in 2021 is ontstaan. Deze 5-mansformatie speelt met veel plezier Nederlandstalige popmuziek. Van luisterliedjes tot meezingers,